تحقیق در مورد کشاورزی

ساخت وبلاگ
<a href='http://1zoomin3.niloblog.com/p/21/'>تحقیق</a>

لینک *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه14

فهرست مطالب

کشاورزی

کنترل شیمیایی:

اگر شته&zwnj ها موجب پیچیدگی برگ شوند یا تولید گال نمایند از سموم سیستمیک مانند اکسی دی متون متیل (متاسیستوکس) و تیومتون (اکاتین) استفاده می&zwnj شود ولی اگر موجب پیچیدگی نشوند از پریمیکارب (پریمور)&zwnj که یک شته کش اختصاصی است، استفاد می&zwnj شود. برای مبارزه با شته&zwnj های سبزی و جالیزی از هپتنوفوس (هوستاکوئیک) استفاده می&zwnj شود چون اثر سریع داشته ولی کم دوام است.همچنین سموم پر دوام در اوایل فصل مصرف شود.

  1. تیومتون(اکاتین) EC 60% یک در هزار
  2. اکسی دیمتون متیل EC25% یک درهزار
  3. مالاتیون EC25% دو درهزار
  4. پیریمیکارب(پریمور) Df50% نیم درهزار
  5. پیریمیکارب WP50% نیم درهزار
  6. هپتنفوس EC50% یک در هزار
  7. دیازینون EC60% یک در هزار

شالیکاری

کشاورزی یا برزگری فرآیند فراوری خوراک، الیاف و دیگر فراورده&zwnj های دلخواه از راه کاشت گیاهان ویژه&zwnj است.

کشاورزی در کل سه مرحله دارد به نام&zwnj های کاشت، داشت و برداشت.

کشاورزی فرایند تولید غذا، علوفه، الیاف و دیگر محصولات بوسیله ازدیاد اصولی گیاهان بومی و حیوانات اهلی است. امروزه واژه کشاورزی تمام فعالیت های لازم جهت تولید غذا، علوفه و الیاف را تحت پوشش قرار میدهد، که شامل همه روش های ازدیاد و فراوری دام نیز می شود.

زراعت و اصلاح نباتات

زراعت و اصلاح نباتات نام یکی از رشته&zwnj های آموزشی کشاورزی در دانشگاه&zwnj های ایران است.

این رشته را می&zwnj توان به عنوان گرایش در مقطع کارشناسی انتخاب نمود. که خود به دو رشته اصلاح نباتات وزراعت تفکیک می شود که اختلاف آنها در دروسی تخصصی (اصلاح نباتات خصوصی و بیوتکنولوژی و طرح تکمیلی)برای گرایش اصلاح و(رزاعت ذر شرایط تنش و رزاعت حبوبات و مرتعداری و نباتات صنعتی )برای گرایش زراعت می باشد مباحث این رشته در دوران کارشناسی ارشد تخصصی است.شامل زیر گروه&zwnj های زراعت ،اصلاح نباتات (شامل دروس ژنتیک تکمیلی،اصلاح تکمیلی،ژنتیک کمی، کاربردکامپیوتر دراصلاح نباتات،مباحث نوین دراصلاح نباتات، تجزیه وتحلیل چندمتغیره، ژنتیک فیزیلوژیک، کاربرد بیوتکنولوژی دراصلاح نباتات) وبیوتکنولوژی می&zwnj شود.در دوره دکتری زراعت می توان اکولوژِی گیاهی ویا فیزیولوژِی را پیگیری کرد

گیاه&zwnj پزشکی

از ویکی&zwnj پدیا، دانشنامهٔ آزاد.

پرش به: ناوبری, جستجو

در متن این مقاله از هیچ منبعی نام برده نشده&zwnj است. شما می&zwnj توانید با افزودن منابع بر طبق شیوه&zwnj نامهٔ ارجاع به منابع، به ویکی&zwnj پدیا کمک کنید.
مطالب بی&zwnj منبع احتمالاً در آینده حذف خواهند&zwnj شد.

این مقاله نیازمند ویکی&zwnj سازی است. لطفاً با توجه به راهنمای ویرایش و شیوه&zwnj نامه آن را تغییر دهید. در پایان، پس از ویکی&zwnj سازی این الگوی پیامی را بردارید.

رشته گیاه پزشکی در ارتباط با آفات و بیماریهای گیاهی است.

رشتهٔ گیاه پزشکی یکی از معدود رشته&zwnj هایی است که همراه با تکامل بشر پیشرفت کرده&zwnj است اولین گیاه پزشکان در ۳۰۰ سال قبل از میلاد مسیح می&zwnj زیسته&zwnj اند به عنوان مثال تئوفراستوس.با آنکه نظریات آنان بسیار ابتدایی بود ولی سنگ بنایی برای تحقیقات آیندگان بود. با کشف میکروسکوپ توسط وان لیون هوک تحولی در علم بیماری&zwnj شناسی گیاهی روی داد.. با هر بال تلفات جانی مردم بعلت گرسنگی بعلت خسارت دیدن محصولات آنها این علم اهمیت خود را بیشتر آشکار می&zwnj کرد و بعد از فاجعهٔ قحطی سیب زمینی در ایرلند که ناشی از یک بیماری گیاهی مهلک بود و منجر به مرگ ۱ میلیون نفر و آوارگی ۵/۱ میلیون نفر دیگر شد علم گیاه پزشکی بیش از پیش در میان مردم محبوب گشت و دانشمدان زیادی در کل جهان در این رشته تحصیل نموده&zwnj اند و علوم ارزنده&zwnj ای را به تمام جهان هدیه دادند. هم اکنون کاربرد این رشته در کشور ما بسیار اندک است و در وزارت جهاد کشاورزی تحت نظر سازمان حفظ نباتات مشغول به کار می&zwnj باشد.

[ویرایش]مقدمه&zwnj ای بر گیاهپزشکی یا آسیب&zwnj شناسی گیاهی

سلامت و بهبود رشد گیاهان در درجه اول مورد توجه کسانی است که به کاشت گیاهان، تهیه و توزیع فرآورده&zwnj های گیاهی اشتغال دارند. میزان رشد و باروری گیاهان به فراهم بودن آب و مواد غذایی در خاک و تأمین محدوده&zwnj هایی از شرایط مناسب جوی مانند حرارت، رطوبت و نور بستگی دارد. هر عاملی که سلامت گیاهان را به مخاطره اندازد، ممکن است در میزان رشد و باروری آنها تأثیر منفی بگذارد و از ارزش آنها و فرآورده هایشان بکاهد. بیماری&zwnj ها و آفات گیاهی و علفهای هرز از جمله عوامل زنده و بیماریهای فیزیولوژیک که ناشی از کمبود مواد مورد نیاز گیاه و خسارات ناشی از شرایط جوی نامناسب عمده&zwnj ترین عوامل تقلیل محصول و یا نابودی گیاهان بشمار می&zwnj روند. گیاهان از بیماری&zwnj هایی آسیب می&zwnj بینند که عوامل آنها به عوامل بیماریها در انسان و جانوران شباهت دارند گرچه احساس درد و ناراحتی در گیاهان در اثر بیماریها از نظر انسان مکتوم است، لیکن نحوه ایجاد و توسعه بیماری در گیاهان و حیوانات تقریباً مشابه بوده و معمولاً به همان اندازه پیچیده و بغرنج است.آفات گیاهی نیز مشتمل بررده بند پایان می&zwnj باشند که مهم&zwnj ترین آفات گیاهی که حشرات می&zwnj باشند در این رده قرار دارند و بعد از آنها کنه&zwnj ها و سایر بندپایان به گیاهان خسارت وارد می&zwnj سازند. بعضی از مهره داران نیز مانند جوندگانی مثل موش&zwnj ها و خرگوش&zwnj ها نیز جزء آفات گیاهی بحساب می&zwnj آیند. گیاهپزشکی همان آسیب&zwnj شناسی گیاهی می&zwnj باشد که دارای دو تخصص جداگانه در زمینه حشره&zwnj شناسی کشاورزی و بیماری&zwnj شناسی گیاهی است. و نیما میری (اسم مستعار) در حال تحقیق و پژوهش در این مورد است که مجموعه کتابهای آفات گیاهان زراعی ایران وآفات سبزی و سیفی ایران تالیف دکتر محمد خانجانی (از دانشگاه بوعلی سینای همدان) مرجع خوبی برای گیاه پزشکان میباشد.


--Somayeh haghani &rlm ۱۶ آوریل ۲۰۰۸، ساعت ۰۹:۰۹ (UTC)

سرخرطومی سیب Apple blossom weevil



دریافت‌فایل



ادامه مطلب
دانلود فایل ( EFS ) سامسونگ N5100 با لینک مستقیم...
ما را در سایت دانلود فایل ( EFS ) سامسونگ N5100 با لینک مستقیم دنبال می کنید

برچسب : تحقیق در مورد کشاورزی,تحقیق در مورد کشاورزی و باغبانی,تحقیق در مورد کشاورزی و دامپروری,تحقیق در مورد کشاورزی ارگانیک,تحقیق در مورد کشاورزی مدرن,تحقیق در مورد کشاورزی صنعتی,تحقیق در مورد کشاورزی ایران,تحقیق در مورد کشاورزی پایدار,تحقیق در مورد کشاورزی نوین,تحقیق در مورد کشاورزی سنتی, نویسنده : 1zoomin3 بازدید : 184 تاريخ : شنبه 10 مهر 1395 ساعت: 13:36